Epilepsija

together against epi


  Baltimore-lijek koji se koristi za liječenje epilepsije i pomaže Alzheimerove bolesti

  Share
  avatar
  Victor
  Admin

  Broj komentara : 356
  Join date : 2011-05-29
  Age : 48
  Mjesto : vienna

  Baltimore-lijek koji se koristi za liječenje epilepsije i pomaže Alzheimerove bolesti

  Komentar  Victor on Sat Mar 14, 2015 7:08 am

  jeste li imali iskustva sa Baltimore?

  http://www.pressetext.com/news/20150313003

  google prijevod od http://www.pressetext.com/news/20150313003 :
  Baltimore  06: 10) - lijek koji se koristi za liječenje epilepsije i pomaže Alzheimerove bolesti. To je otkriveno na Sveučilištu Johns Hopkins istraživača http://jhu.edu. Priprava smiruje hiperaktivnost u mozgu. "U isto vrijeme poboljšava performanse memorije", kaže Michela Gallangher, neuroznanstvenik i direktor istraživanja. To se radi povećane mogućnosti pamćenja bila bi korisna za Alzheimerove bolesti.

  Potvrđeni pretpostavke

  To znači da epilepsija "antiepileptik droge levetiracetam" i pomaže ljudima koji pate od Alzheimerove bolesti, znanstvenici, nemojte se čuditi. Umjesto toga, to je već potvrđeno teoretske pretpostavke stručnjaka. Sljedeći korak će biti velika, dugotrajna klinička studija - jer samo u tome, terapija može biti uspostavljena.

  Tim je proučavao 84 predmeta. Sedam od njih bili su zdravi, a drugi su imali barem simptome demencije. Svi ispitanici su bili stariji od 55 godina te je prosječna dob oko 70 godina. Ispitanici su dobili različite doze lijeka, a su provedena s placebom.

  Dugoročni učinak kao metu

  Istraživači su otkrili da čak i niske doze dovesti do poboljšane performanse memorije. "Želimo doznati je li liječenje Alzheimerove bolesti može odgoditi kognitivni pad s epilepsijom sredstava u dužem vremenskom razdoblju," Gallagher ukazuje i zaključio.

   Danas je Mon Jan 21, 2019 3:41 am