Epilepsija

together against epi


  KORAK NAPRED

  Share
  avatar
  Victor
  Admin

  Broj komentara : 356
  Join date : 2011-05-29
  Age : 48
  Mjesto : vienna

  KORAK NAPRED

  Komentar  Victor on Thu Aug 17, 2017 12:10 am

  NA NEMAČKOM JE

  GOOGLE PREVOD:
  Poboljšana liječenje epilepsije

  Liječenje epilepsije je uvelike poboljšana u posljednjih nekoliko godina. Novi lijekovi spriječiti napadaje, a operacija može čak i izliječiti bolest.

  Oko 7.000 Gornji Austrijanci imaju epilepsiju, u prosjeku dijagnosticira svakih sedam sati, čovjeka. Polovica od njih su još uvijek djeca, kada se javljaju prvi epileptički napadaji, Joachim von Oertzen, neurolog sa Sveučilišta Kepler bolnice u Linzu. Pacijent se uvijek može bolje pomoći. Zahvaljujući novim lijekovima tri četvrtine njih trpjeti više napadaja.

  Operacija nije moguće u svim pacijentima
  Kada lijekovi ne pomažu, kirurgija svibanj biti izvedena. Možete čak i izliječiti epilepsiju, ali nije moguće u svih bolesnika, od Oertzen: „Kirurgija može se obavljati ako je epilepsija potječe od jedne točke u mozgu. ne može raditi na pacijente gdje su napadaji nekoliko točaka dolaze ili ora mozak početi. "

  Dvije trećine upravlja bolesnika imala napadaje
  Prvo, to se određuje na osnovu određenog istraživanja koje područje u mozgu koji izaziva epilepsiju. Zatim, operacija, pa je neurolog provodi se: „U postupku, komad moždanog tkiva je uklonjena. To će unaprijediti vrlo pažljivo ispitati kako bi se utvrdilo točno koji dio mozga mora biti uklonjena. „Na Sveučilištu Kepler bolnica 300 pacijenata epilepsije su već operirana. Oko dvije trećine njih su slijedili dugoročno bilo više napadaja.

  Epilepsija je bolest mozga koja se aktiviraju kada električna pražnjenja u napadajima na mozgu, tako da od Oertzen: „Ovi napadi su uzrokovani neispravnim električnim pražnjenjima između neurona u mozgu koji su na mreži. Ako se to dobiva poremećaj koji može izazvati epileptični napadaj. "

  Čak i zdravi mogu doživjeti epileptički napadaj
  Epilepsija se može dodatno potaknuti napadaje i depresiju, smanjuju inteligenciju ili ometati pozornost, pamćenje i sposobnost govora. Osim toga, lijekovi mogu imati nuspojave. Čak i zdravi ljudi mogu patiti epileptični napad - na primjer groznica, nedostatak sna ili moždani udar. Ali epilepsija je prisutan samo kada se napadaji javljaju često i bez razloga.

   Danas je Mon Jan 21, 2019 3:05 am