Epilepsija

together against epi


  kongress-im-austria-center-vienna 27.-30. 2015 mai

  Share
  avatar
  Victor
  Admin

  Broj komentara : 355
  Join date : 2011-05-29
  Age : 48
  Mjesto : vienna

  kongress-im-austria-center-vienna 27.-30. 2015 mai

  Komentar  Victor on Tue May 19, 2015 10:34 pm

  http://www.tma-online.at/news/9294/neuropaediatrie-kongress-im-austria-center-vienna/
  google prijevod: Više od 1.000 djece Euro domovi dolaze ove godine 27-30 svibanj za europske dječju neurologiju kongresa (EPNS) Austria Center Vienna. Najnoviji rezultati će omogućiti djeci i mladima bolje funkcije organa i time bolju kvalitetu života.

  Foto: IAKW-AG / Marius Höfinger
  Austria Center Vienna

  Neurološke bolesti ili ozljede s trajnim posljedicama nisu rijetkost u djece i adolescenata. Oni se javljaju i relativno čest. Najčešće, pacijenti pate od cerebralne paralize i epilepsije i poremećaja mišića i poremećajima kretanja.

  "U Austriji sami su pogođeni 3% do 5% djece i mladih ljudi - to su 48.000-80.000 mladi" procjenjuje Prim Univ.-doz .. Günther Bernert, Medicinski direktor G.V. Preyer Dječje bolnice i predsjednik EPNS.

  Austrijanci kao međunarodni pionir

  G. v. Preyer Dječja bolnica i istraživačka skupina na čelu s doz. Bernert u Beču specijalizirati u neuromuskularnih bolesti. To su bolesti perifernog živčanog sustava i mišića. Evo prva genska terapija tretmani se trenutno primjenjuju u međunarodnim studijama liječenja. Ostale mogućnosti liječenja s bolestima mišića će se provoditi kao iu suradnji s temeljna istraživanja također istražuje radikalno novih terapeutskih pristupa.

  Istraživačka skupina Epilepsija praćenje jedinica (EMU) u Dječjoj bolnici u Općoj bolnici u Beču,. Od Univ Dr. Martha Feucht je na čelu, pak postavlja međunarodne standarde u području operacije mozga u bolesnika s epilepsijom. To se koristi kada konvencionalni lijekovi ne shvati. U Austriji trenutno pogođeni 10-15 od 1.000 djece od epilepsije.

  EPNS kao platforma za 1.000 stručnjaka

  Novi uvidi u ove bolesti su i glavne teme o EPNS kongresa. U središtu su fetalne neurologije i neurorehabilitacija, gdje se raspravlja računalo-based rehabilitacije i mogućnost korištenja botulinum toksin. Vrhunac kongresa su rezultati na prvi odobrenog genska terapija za mišićna distrofija.

  "Iako su mnogi bolesti u djetinjstvu živčanog sustava trenutno nije izlječiv, već postoje dobri terapije danas. Fokus svih tih terapija je poboljšati kvalitetu života, kako bi se omogućilo bolje funkciju organa, a time i bolje socijalno uključivanje mladih pacijenata ", kaže prim. Univ. Doz. Günther Bernert.

  EPNS Kongres je godišnji kongres Europskog dječju neurologiju društva, što predstavlja više od 1.000 međunarodnih djecu i mlade Euro kutije. Uoči EPNS kongresa 2015 održava 25-26 svibnja po prvi puta Međunarodni simpozij o naprednim u neuromodulaciju u djece u Beču. (Crvena)

  Oznake Austria Center Vienna, ACV, Beč, Kongres

   Danas je Sat Dec 15, 2018 6:56 am