Epilepsija

together against epi


  KOLIKO JE ZAISTA BIO EPI?

  Share
  avatar
  Victor
  Admin

  Broj komentara : 356
  Join date : 2011-05-29
  Age : 48
  Mjesto : vienna

  KOLIKO JE ZAISTA BIO EPI?

  Komentar  Victor on Fri May 01, 2015 1:00 pm

  KOLIKO JE ZAISTA BIO EPI?

  google prijevod:
  München - Tri dana nakon stravičnog sudara u Operi nagađanja o uzroku nesreće nastavlja. Onečišćivač Christian W. (24) - što je još tri ranjena - u bolnici. Domaćica Brigitte L. († 65) umro je u ponedjeljak nakon nesreće na Maximilianstrasse.
  U policijskim krugovima se vjeruje smrt epileptički vozač - potvrda nedostaje. On je patio od epilepsije mogu imati dugo, ili je imao Audija RS4 prvi napad svog života?
  Sin dobre obitelji bio uključen u nekoliko dobrovoljnih vatrogasnih u okrugu Rosenheima. Glavni požara prisjeća: "Nismo znali o takvoj bolesti s njim." On nikada nije postala uočljiva, nije bilo incidenta. Christian W. smatra mladić koji je pokazao interes za high-powered automobila. Prije njegova majka mu je Audi, on je vozio BMW SUV.
  VergrößernDoris Wittig Moßner, predsjednik Nacionalne udruge epilepsije Bayern
  Doris Wittig Moßner, predsjednik Nacionalne udruge epilepsije Bayern
  Foto: Privatni
  Da 24-godišnji dopušteno voziti kao mogući epileptički ikad autu? "Ako ne stane određeno vrijeme, to nije problem", kaže Doris Wittig Moßner, predsjednik Nacionalne udruge epilepsije Bavarskoj. Nakon napada mora biti bez simptoma, primjerice godišnje, onda biste trebali ponovno sjesti za volan.
  Tko je kupiti novu licencu da se ipak zahtijeva da proglasi svoju epilepsiju, kaže Gerhard Pfauser, Bavarska Ministarstvo unutarnjih poslova Straßenverkehrsrechtler. "Bolest je kasnije, to je pitanje vlasništva, da li voziti auto." Oni to u najgorem slučaju kazneno djelo - slične vožnje pod utjecajem alkohola.
  avatar
  Victor
  Admin

  Broj komentara : 356
  Join date : 2011-05-29
  Age : 48
  Mjesto : vienna

  Re: KOLIKO JE ZAISTA BIO EPI?

  Komentar  Victor on Fri Mar 04, 2016 9:11 am


   Danas je Mon Jan 21, 2019 3:16 am