Epilepsija

together against epi


  Alkohol & Epilepsija

  Share
  avatar
  Victor
  Admin

  Broj komentara : 355
  Join date : 2011-05-29
  Age : 48
  Mjesto : vienna

  Alkohol & Epilepsija

  Komentar  Victor on Fri May 04, 2012 7:35 pm

  prevedeno s googla Sad


  Tri važne točke o alkoholu i epilepsiji
  Alkohol vam može povećati šanse za napadaj


  Jedan od najčešće postavljano pitanje da sam često polje u moj ured je utjecaj alkohola na napadaja i epilepsije. Postoje u osnovi tri temeljne točke koje treba shvatiti o alkoholu i epilepsije koje se nadam da ćete naći koristan kada je s obzirom na to pitanje.

  Alkohol vam može povećati šanse za napadaja

  Alkohol može smanjiti one konvulzivnog praga. To je izravno utjecalo ne samo količina alkohola vas odvesti, ali jednostavno ingesting bilo koji iznos. Iako više upijati više vjerojatno da imate problema, činjenica je u tome da alkohol povećava tendenciju da imaju napadaje i, stoga, je razlog zašto treba izbjeći ako je potrebno.

  Alkohol može komunicirati sa svojim lijekovima

  Jedan od najvažnijih temeljnih činjenica o alkoholu je da teži ka povećanju ili naglasiti nuspojave oduzimanja lijekova koje uzimate. Stoga, ako ste na lijek koji teži da vas više umorni ili dovodi do neravnoteže ili druge vrste nuspojava, alkohola će samo povećati šanse da ćete imati ne samo nuspojave tog lijeka, ali i strane učinci alkohola, koja uključuje i stupnjevanje u slurred govora i ostale stvari koje čine da "izgledaju kao da ste pijani".

  Alkohol je depresivno

  Alkohol je u biti legalizirana droga koja je društveno prihvatljivo. U osnovi, svatko doživljava alkohol kao agent koji u osnovi omogućuje da se osjećaju manje inhibiran, ali istina je u tome da je sklon da se osjećate više depresivno tijekom vremena ili povećava nuspojave gdje se osjeća sleepier ili iscrpljeni.

  Iako je alkohol vrlo često prihvaćena dio našeg društva i kulture, to je dobra ideja kako bi se izbjeglo bi trebao imate napadaje, jer od tih pitanja. Uvijek biste trebali razgovarati sa svojim liječnikom ili zdravstvene zaštite o ovoj temi, ali kad ste u nedoumici izbjegavanje alkohola je vjerojatno najbolje pravilo za sve.

  Joseph I. Sirven, MD
  Editor-in-Chief, Epilepsy.com
  Zadnji Pregledano: 2. svibnja 2012

  IZVOR

   Danas je Sat Dec 15, 2018 7:09 am